Tuinaanleg

Voor zowel bedrijven als particulieren Een tuin aanleggen is een vak apart. Creatuinen Hoveniersbedrijf werkzaam in de regio’s Venlo en Roermond heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weet daardoor raad met vrijwel elke buitenruimte. We roepen de door u gewenste tuin graag voor u in het leven en verzorgen alle benodigde werkzaamheden en materialen.

U kunt bij ons terecht voor:

Grondwerk

Bodemverbetering

Verlichting

Beregening

Grootgrondverzet

Boomchirurgie

Landscaping

Tuinaanleg: onze diensten

Bij ons staan de persoonlijke wensen van de klant hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat u zich volledig thuis kunt voelen in uw tuin. Creatuinen verzorgt bij een tuinaanleg alle voorkomende werkzaamheden en we leveren alle benodigde materialen.

 

We worden terzijde gestaan door leveranciers die hoogwaardige producten van kwaliteit leveren. Dat geldt voor het groen, maar ook voor overige producten voor in en om uw tuin.

Wij werken in goed vertrouwen samen met een uitgebreid professioneel netwerk van bedrijven voor onder andere grondverzet, boomchirurgie, beregeningsinstallaties, elektra en metselwerk.

De aanleg van kantoortuinen

Bij Creatuinen Hoveniersbedrijf zijn de wensen van de klant het belangrijkst, of het nu gaat om particuliere klanten of bedrijven. Gezonde, sterke planten en een fijne kantoortuin vormen een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat uw bedrijfstuin of buitenruimte de professionaliteit uitstraalt die bij u past. We zorgen daarbij voor alle voorkomende werkzaamheden en daarnaast leveren we alle benodigde materialen. Bij Creatuinen worden we geholpen door leveranciers die hoogwaardige producten van kwaliteit leveren. Zo zorgen we ervoor dat alles wat te maken heeft met uw kantoor- of bedrijfstuin piekfijn in orde is. Voor een optimale dienstverlening werken we samen met een uitgebreid professioneel netwerk van bedrijven voor onder andere grondverzet, boomchirurgie, beregeningsinstallaties, elektra en metselwerk.

U kunt bij Creatuinen ook terecht voor:

Grondverzet

Is er een uitgraving of ophoging nodig voor de aanleg van uw tuin? We werken samen met de juiste partner om uw terrein tuinklaar te maken.

Boomchirurgie

Heeft u een beschadigde of verwonde boom in uw tuin? Creatuinen heeft het juiste netwerk om uw boom effectief te kunnen behandelen.

 

Beregeningsinstallaties

Groot gazon of moestuin? We leveren professionele beregeningsinstallaties zodat uw tuin te allen tijde de juiste hoeveelheid water krijgt om te blijven stralen.

 

Elektra

Ook voor licht in uw tuin en correct aangesloten en veilig afgewerkte elektriciteitspunten in uw buitenomgeving levert Creatuinen de gewenste oplossing.

Metselwerken

Een muur, schuur of ander metselwerk in uw tuin wordt door ons ook op vakkundige wijze verzorgd. Zo krijgt uw tuin de precieze uitstraling en functionaliteit die u wenst.