Onderhoud

Voor zowel bedrijven als particulieren

Voor een schitterende tuin waarin uw groen optimaal groeit en bloeit, kunt u tuinonderhoud inhuren bij Creatuinen werkzaam in de regio’s Venlo en Roermond. We zorgen voor de juiste bewatering, verwijderen onkruid en snoeien, maaien en bemesten waar nodig. We werken zowel op contractbasis als op afspraak.

U kunt bij on sterecht voor:

Snoeien

Onkruid bestrijding

Maaien

Algen bestrijding

Grond verbetering en bemesting

Ongedierte bestrijding

Tuinonderhoud: onze diensten

Elke tuin heeft verzorging nodig. Om de planten en bomen mooi uit te laten komen, dienen deze bijvoorbeeld regelmatig gesnoeid en/of geleid te worden. Daarnaast vergt een stralend groen gazon ook voldoende aandacht. We verwijderen onkruid, maaien, bemesten, verticuteren en verwijderen mos.

Heeft u bestrating in uw tuin? Dan kunnen we waar nodig voor algenbestrijding zorgen. Eventueel ongedierte kunnen we eveneens effectief bestrijden.

Zijn planten of bomen in uw tuin toe aan vervanging? Dan adviseren we u hier graag over en leveren we het groen dat u wenst. U kunt met Creatuinen rekenen op totaalonderhoud.

We werken met onderhoudscontracten of op afspraak. U kunt zelf kiezen wat u het prettigst vindt.

Over zakelijk tuinonderhoud

Een bedrijfstuin vraagt om de juiste verzorging. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om uw kantoortuin regelmatig te laten snoeien en/of leiden. Zo kunnen bezoekers en mogelijke klanten volop genieten van de planten, bomen en een egaal groen gazon. We verwijderen dan ook onkruid, we maaien, bemesten, verticuteren en we verwijderen mos. Ook de bestrating is een belangrijk onderdeel van de buitenomgeving van uw bedrijfspand. Voor een nette look kunnen we voor algenbestrijding zorgen. Ook ongedierte heeft geen kans na een onderhoudsbeurt door Creatuinen Hoveniersbedrijf. Zijn de planten of bomen in uw bedrijfstuin toe aan vervanging? We komen graag bij u langs om u hierover te adviseren en de nieuwe beplanting te leveren. We werken zowel met onderhoudscontracten als op afspraak. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u (en uw bedrijf) past.

U kunt bij Creatuinen terecht voor:

Regelmatig snoeien

Door regelmatig te snoeien en planten of bomen goed te leiden, ziet de buitenruimte van uw kantoor er optimaal verzorgd uit. We zorgen voor de mooiste groei en bloei.

 

Onkruid verwijderen

Onkruid kan snel grote delen van uw gazon of border bedekken wanneer het niet tijdig wordt verwijderd. We zorgen voor effectief onderhoud en daarmee een strak aanzicht van uw bedrijfspand.

 

Gazon maaien

Een groen, mooi onderhouden gazon doet veel voor de uitstraling van uw tuin of bedrijfspand. We maaien snel en vakkundig.

 

Algenbestrijding

Schone bestrating zorgt voor een prachtig aanzicht van uw bedrijfspand. Wanneer u last heeft van algen zorgen wij voor effectieve bestrijding. Zo is uw entree weer representatief.

 

Bemesten

Voor een optimale vruchtbare bodem is bemesten soms gewenst of noodzakelijk. We leveren de materialen en zorgen voor het gewenste resultaat.

 

Ongediertebestrijding

In het geval van ongedierte in uw bedrijfstuin of buitenruimte, helpen we u snel en doelgericht. Zo kunt u zorgeloos uw gasten, klanten of cliënten ontvangen in elke ruimte.

 

Vervangen van planten

Indien uw planten aan vervanging toe zijn, levert Creatuinen snel de planten die uw tuin of kantoorruimte weer nieuw leven inblazen.